MR52ZZ Nosijo ABEC-1 (10PCS) 2*5*2.5 mm Mini MR52 ZZ Kroglični Ležaji L-520ZZ W52 MR52Z

MR52ZZ Nosijo ABEC-1 (10PCS) 2*5*2.5 mm Mini MR52 ZZ Kroglični Ležaji L-520ZZ W52 MR52Z

SKU: l986

Nov izdelek

€5.73 €5.45
Oznake: profilirane škripec ležaji, mr52, w51, okrogla jekla žogo, 7005 ležaj, žogo jekla skledo, mr148zz, ležaj fushi, mr52zz, pxg.

Miniaturni Nosijo Vrste In Značilnosti

Miniature in instrument kroglični ležaji lahko razdelimo na dve osnovni vrsti, globoko groove in kotni stik.Prvi (globoko groove) lahko razvrstijo tudi kot "Odprto", "Zaščitena", ali "Zaprti" glede na obstoj in vrsto pečat ali ščit.Globoko groove kroglični ležaji, imajo dve prirojene prednosti, ki jih lahko ohranila nekaj osno obremenitev v obe smeri, kot tudi radialne obremenitve, in dve raceway prečni prerezi so preproste krožne loke, ki je lahko zelo natančno končal tako ležaji imajo nizko trenje in zelo malo hrupa ali vibracij.Več različnih kletko modelov, ki so na voljo z različnimi lastnostmi in izbira je odvisna od posamezne aplikacije.

Pic1: Prikazovanje imenika med kotalni elementi z notranjo in zunanjo raceways.

Pic2: Skozi stres življenje utrujenost analize kažejo, da visoka natančnost ležaj ima več utrujenost življenje in višji varnostni faktor.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Model: MR52-ZZ Notranje (d): 2 mm, Zunanji (D): 5 mm Širina (B): 2,5 mm Razred: ABEC-1 Material: 52100 Chrome Jekla Žig: Ščit Diod: 1 Lot = 10 KOS

DIMENZIJE SEZNAMA

Namene Mazanje

Glavni namen mazanje je za zmanjševanje trenja in obrabe znotraj ležaji, ki lahko povzročijo prezgodnjo okvaro.Učinki mazanje lahko na kratko pojasnila, kot sledi: (1) Zmanjšanje trenja in obrabe Neposredno kovinski stiki med obročev ležaja, kotalni elementi in cage je preprečiti z mazivo film. (2) Podaljšanje utrujenost življenje voznega utrujenost življenje ležaji veliki meri odvisno od tega, na viskoznost in debeline nanosa med vozni kontaktne površine.Dovolj filma debeline, ki povzroča utrujenost življenje, medtem ko film debeline skrajša to. (3) Izguba frictional toplote in hlajenje V obtoku mazanje lahko uporabijo za izvajanje proč frictional toplota ali toplota prenese od zunaj ležaja. (4) Drugi Ustrezno mazanje tudi pomaga preprečevati tujek od vstopa ležaji in varuje pred korozijo in rjavenje.

Uporaba

F A Q

1. Zakaj ležaji prejel sem jih trese?

Obračuna ležaja je povezana z igro.Privzeto je standard C0 obračuna, ki je običajno 3-18um.Ustrezno načelo je prikazano na sliki spodaj.Če vam ni treba, da se pretrese, prosimo, izberite C2 majhne potrditev ležaja.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas pred nakupom.

2. Kakšna je natančnost ABEC-1?

ABEC je Ameriški standard ANSI.Ustrezno nemškem standardu DIN in mednarodni ISO standard, so naslednji:

3. Ali zagotavljate logistiki sledenje podatkov?

Da, vsi naši izdelki zagotavljajo popolno spremljanje logistike.In izdelki, ki jih kupujemo, vse novo.Bomo kupite prevoz, zavarovanje za vas.Če je izdelek poškodovan ali izgubljen med prevozom, lahko dobili plačane.


  • Material: JEKLA
  • Vrtilni Moment Zmogljivost: 2X5X2.5 mm
  • Blagovna Znamka: FUSHI
  • Hrapavost Površine: Ra 0.05
  • Premazi: Chrome Jekla
  • Struktura: Globoko Groove Žogo
  • Številka Modela: mr52zz

Podobni izdelki

Uspešnice