35-46 Velikosti USB Ogrevanje Vložek USB Ogrevanje Stopala Vložek USB Topla Stopala Zaklad Zimske Športe na Prostem Stopala Topla Vložek

35-46 Velikosti USB Ogrevanje Vložek USB Ogrevanje Stopala Vložek USB Topla Stopala Zaklad Zimske Športe na Prostem Stopala Topla Vložek

SKU: l938

Nov izdelek

€7.71 €4.55
Oznake: ogrevana škornji ženske, boot motokros, stopala toplejše, ženska vložek ogrevano, vložek ski, termostat usb, ios ogrevani vložki, kabel ogrevano vložek, toploto stopala, pozimi ogrevan vložek.

Opis Izdelka:

1. Trije načini ogrevanja:

(1) USB vmesnik je segreta na USB povežite napajalni kabel izdelka na USB vmesnik računalnika in vložek na drugem koncu.

(2) za izmenični tok za ogrevanje, en konec napajalnika povezavo vložek, drugi konec link adapter

(3) Mobilni polnjenje zaklad je ogrevana, enega konca napajalni kabel, ki je povezan z vložki, drugi konec pa je povezana s polnjenjem zaklad.Lahko uživate toploto kadarkoli in kjerkoli.

2. Uporaba ogljikovih vlaken kurjava, nizka napetost pogon, varno in zanesljivo

3. Izberite kristalno super mehka kot žamet površino materiala, mehko in udobno dotik, odlično rob-zavijanje tehnologije, vrhunec kakovosti.

4. Priključek je izdelan iz visoko natančnost stružnica z zmerno povezavo dušenje in odlično električni stik uspešnosti.

Specifikacija Izdelka:

Ime: USB ogrevanje vložek

Teža: 80 g

Material: Iz Ogljikovih Vlaken

Napetost: 5-6v

Seznam Izdelkov:

Vložek + USB kabel

Opomba:

1. Vse slike, ki so bile posebej obarvana, vendar zaradi različnih svetlobnih pogojih in različnih nastavitev na zaslonu, lahko nekatera odstopanja v slike in predmete, ki jih vidite.Prosimo za razumevanje

2. Podatki so merjeni z roko, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo

.


Podobni izdelki

Uspešnice