Novo pure white grafične kartice podaljšek PCIE x16, adapter kabel dvojno obratno

Novo pure white grafične kartice podaljšek PCIE x16, adapter kabel dvojno obratno

SKU: l875

Nov izdelek

€21.74
Oznake: dobro pci express grafično kartico, pci express mini razširitev, pci express 40 grafične kartice, kabel podaljšek gpu, atx bela, Esloth, kabel glavnik bela, intel pci express grafično kartico, pci express 90 razširitev, mini pci express grafično kartico.

Novo pure white grafične kartice podaljšek PCIE x16, adapter kabel dvojno obratno

Test platforma: motherboard X570, CPU R5 3500X

Test grafična kartica: HD6570, R5 350, RX550, 750ti, 1050ti, 2080ti, 5700xt, 3070, 3080

Izkušnje akumulacije, pogosto zastavljena vprašanja

V: Moj grafično kartico, ki je dokaj stara, je lahko podpira spodnjem koncu?

Odgovor: 70% ni problem, vendar je nizka-konec kartico stare kartice je neznano črn zaslon pogon izgubo ali velike izgube zaradi problemov, kot so telesne težave in slabe signal za optimizacijo.

V: ali so preveč podobne grafične kartice podaljške na trgu, kako izbrati drugače?

Odgovor: če pogledamo na surovine, tiste, ki ne upajo pojasnite surovin v bistvu upal, da najlažjega in žice, ki je ključna točka.

Vprašanje: ali Lahko ta linija vozi 75-vatne žarnice 1050ti brez napajanja?

Odgovor: Da, preskus na splošno uporablja 75-vatne žarnice unpowered 1050ti grafično kartico, poleg testiranje uspešnosti, ampak tudi za testiranje nosilnosti.Izberite nekaj prilagodljiv ravno kabelske podaljške, skrbno, kot je obremenitev zmogljivost je šibka, in grafično kartico, ki bo nosijo ven in zmanjšati telesno pripravljenost po dolgotrajni uporabi.

Q: ali Bo naletiš na situacijo, kjer je signal je nestabilen in vozi črn zaslon?

Odgovor: 0.1% je zelo malo verjeten.Mi uporabljamo visoko kakovostne surovine in visoko standardno tehnologijo obdelave.Na primer, zlato prst rudarstvo zlato 5U, rahlo prstnih olje in prahu, ki ne vpliva na kakovost signala.Na drugi strani, 3U tudi upa, da uporabite 1U, kar močno poveča Stabilno tveganja.Kot vsi vemo, je pomen zlata, elektronskih izdelkov, grafičnih kartic, ki v bistvu uporabite pozlačeno zlato prsta nad 10U.Tako grafično kartico, se ne boji ponovi priključevanje in izklapljanje.

Vprašanje: ali Je kabel dobro upognjen, bo to vpliva na signal?

Odgovor: lahko se sklonil.Zunanji sloj žica je izdelana iz mehkejše gume, zaščitno plast.To je rahlo prepogniti na pol, brez strahu pred poškodbami in izgubo.Lahko se sklonil in oblikovane po malo ogrevanje.Smo željno modelov za izbor in reference.


  • Blagovna Znamka: CableCC
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CE
  • Vrsta: PCI-Express Kabli
Koll6665 2021-01-15 Very good material! Sorry that could be PCIe 4.0 already 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice