Blokado POZOR Trak Roll Rumena Pozor Trak Za Varnost Ovira Za Policijsko Blokado Za Izvajalce Nov Prihod

Blokado POZOR Trak Roll Rumena Pozor Trak Za Varnost Ovira Za Policijsko Blokado Za Izvajalce Nov Prihod

SKU: l12475

Nov izdelek

€10.78 €9.38
Oznake: nastavljiva kapa, phimosis nosilih, upoštevajte mi se bomo datum, zločina ne prečkamo, spandex kopalke, pozor trak, tiho violino, signal trak, en kos plavati obrabe, klobuk muslimanskih moških.

Značilnosti:

*1. Narejen je iz PE materiala skozi tiskanje in razrez.PE zaščitni film, ki temelji na posebne polietilenske plastike film.

*2. Ta izdelek se pogosto uporablja v gradbeništvu področjih, nevarnih območij in prometne nesreče, izolacija nujnih primerih, in ograje moči vzdrževanje cest in varstvo okolja projektov.

*3. To se lahko uporabijo, da se podrobno določijo prizorišče nesreče ali poseben prostor za opozorilo specifikacije.V guardrail pasu, ki je priročen za uporabo in ne onesnažujejo mesto okolje.Nakladanje in razkladanje blaga, zaposlen področjih in delitev začasno ločitev mesta.

*4. Izolacije začasnih prehodov, kot so hoteli, športnih prizoriščih in nakupovalna središča mogoče uporabiti skupaj s cestni stožci in promet opozorilo delovnih mest.

*5. Prav tako se lahko uporablja za revijo fotografija, da ustvarite svoj način.

Specifikacija:

75 mm*100 m

75 mm*305m

Material: PE

Vsebina:POZOR

Sezname:

100 m/305m opozorilni trak * 1

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.


  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Številka Modela: Blokado POZOR Trak
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Trak
  • Certificiranje: CE

Podobni izdelki

Uspešnice