3Ton Trojno Vrečko Zraka Jack Pnevmatski Priključek za Dviganje Jack Stoji Dviganje Orodje Vozila

3Ton Trojno Vrečko Zraka Jack Pnevmatski Priključek za Dviganje Jack Stoji Dviganje Orodje Vozila

SKU: l11996

Nov izdelek

€38.56 €35.09
Oznake: pnevmatski strut, jack 3ton, fotoaparat podporno kolo, avto jack, pes šport, dvigalo vrečko, jack, jack stojalo, air bag dvigalo, avto škarje.

6600LBS Trojno Vrečko Zraka Priključek 3 Ton Dvigalo Jack Pnevmatsko Zračnega Jack 3T

Opis Izdelka

Če ga potrebujete za prenos težkih bremen vsakdanje, morate upoštevati težji vzmeti neke vrste.Ampak problem z težji vzmeti je, da ko nimate obremenitve so hard rock in ne samo, da se počutim grozno, ampak avto ročaji slabo.Če vaš tovor razlikuje potrebujete mehko vzmetenje, ko jih ne nosijo obremenitev in težkega vzmetenje, ko imate obremenitev.

Zdaj, če imate občutek, nemogoče upravljati teh, samo realen način, da izpolni svojo željo, je ravno ta air bag jack!Močna in zelo hiter za uporabo.Triple vrečko jack je preprosto najlažji in najhitrejši način je, da namestite ščepec vara objemke na okvir stroja.

Uporaba Ko eno stran potrebuje, da se dvigne.Pojdi nad vodo v pesek ali blatni cesti.Pobeg ko eno kolo korita v jarkov.Navzkrižno jarkov.Raje dviganje orodje na okvir kolesa, prilagajanje strojev in v vse vrste popravil trgovin.Lahko se uporablja na okvir ali poravnavo za kavo, ali na tleh.S svojo najboljšo kakovost, ki jo lahko pričakujejo let nemoteno uporabo.S tem air bag obremenitev pomoč kit lahko zaženete jih deflacioniranih, ko teče lahka teža.Potem samo črpalka z njimi, ko vstavite.Težja obremenitev več zrak, ki ga lahko uporabljajo.

Opombe Ko boste našli svoje zraka jack ni pravilno nameščena, vam predlagamo, da kompresorja zraka in set enkrat.Kot deflective zraka jack lahko povzroči premik vašega vozila.Pred odpravo vašem vozilu, skrbno preverite, ali obstajajo ostrimi predmeti v bližini, kot bi jih lahko poškodoval zraka jack in vozila.Da bi se izognili poškodbam, se prepričajte, da ne kraj zraka jack bližini vročih izpušnih sistemov. 100% popolno stabilnost ne more biti zagotovljena, ne glede dviganje jack se odločite, nihče ne sme biti dovoljeno, da gredo pod vozilo, ko je odpravljen.Ne poskušajo dvigniti masa presega zmogljivosti.

Značilnosti izdelka: Za HITRO nastavitev na okvir pralni Napihne s stisnjenim zrakom Raje dviganje orodje za uporabnike Priročno in enostavno shranjevanje 100% čisto nov in najboljše kakovosti, Hitro, dela shranjevanje Lager poudaril območja, ki se na mehko in enostavno-zrušiti teren

Tehnični Podatki: Kapaciteta: 6600 lbs (3 tone) Višina Obseg: 5.9"-15.75" (15-40 cm) Paket Dimenzije: 20" * 19" * 6" (51*48*16 cm) Paket Teža: 44 kg (20 kg)

Paket 1 x Trojno Vrečko Zraka Jack


  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Številka Modela: 3BCQQJD0000000001V0

Podobni izdelki

Uspešnice