Anti-sevanje Avto Ključ Anti-theft Vrečko Mobilni Telefon Signal Zaščita Vrečko RFID Anti-degaussing Vrečko

Anti-sevanje Avto Ključ Anti-theft Vrečko Mobilni Telefon Signal Zaščita Vrečko RFID Anti-degaussing Vrečko

SKU: l1066

Nov izdelek

€4.10 €2.58
Oznake: zanke povečanje, anti rfid ključ, degauss stroj, bluetooth narečje telefon, anti rfid torbica, magnetizer demagnetizer degausser orodje, telefon zapora, demagnet, degauss magnet, alkatel telefon.

Bullet Točk: 1.Zakaj potrebujem: Naš signal ščit vrečko lahko zaščitite svoj avto iz avtomobilskega keychain.To keychain zaščitnik preprečuje, da bi tatovi od kraja in prenos signalov od tipk, s čimer preprečujejo vdor in brez ključa za vžig kraje.

2.Večkratna Uporaba: Ta signal ščit vrečko lahko tudi blokira mobilnega telefona signal za preprečevanje sledenje in sevanja in zaščitili vašo zasebnost in zdravje.Ključ obroč zaščitni rokav, se lahko uporabljajo tudi za zaščito pred sevanjem nosečnice, skladiščenje ID kartic, bančnih kartic, itd.

3.Lahek in Prilagodljiv: nadgrajeno vodoodporni material naredi potovalna torba lažji, in viseči nosilec, zaradi česar je lažje izvajati.Srebrno plast v notranjo plast bloki signal, in vsi zunanji deli sprejme dvojno režo strukturo.Varovanje ključne karte, WiFi kartice in druge majhne naprave, od vse brezžične signale.

4.Double Layer: Ko je mobilni telefon je dodal, da je zunanji sloj, se lahko učinkovito zmanjša sevanje mobilnega telefona in ne vpliva na uporabo mobilnega telefona.Ko je mobilni telefon je dodal, da notranja plast, zaprite ohišje, pri tem, ne samo, da lahko prepreči sevanje, ampak tudi ščit mobilni telefon signala, tako da je mobilni telefon je v "speči" stanje.Tujci, ki ne more priti skozi, izogibanje zadrega ne oglasi na telefon, in preprečevanje nadlegovanja na delovnem mestu.

5.RFID Kartice Protector: vrečko, lahko blokirate vse signale vseh naprav, ki se lahko dodajo.Uporabo naprednih RFID vstavljanja tehnologije, hekerji in tatovi ne morejo več scan vaše osebne podatke!Varovanje vaše zasebnosti z blokiranjem sledenje GPS signal telefona.Poskrbite, da je vaš avto na varnem z blokiranjem signal iz avto ključ.

Značilnosti:

Ščiti pametne kartice čip tehnologija RFID reader hekerji v 10 kHz-30 GHz območju.

Notranja plast bloke signalov, črni sloj na zunanji Oxford krpo lahko uporabljate kot običajno okno za varno signala blok.

Identifikacijske kartice, bančne kartice in IC magnetizem kartico lahko vstavite v vrečko lahko preprečili izgubo magnetizma in informacije zavržene.

Če jih ne želite sprejemati klicev, jih lahko dal telefon v žep vrečko in jo zaprite, nato telefon bo končala.

Ta vrečka lahko tudi blok GPS signala mobilnega telefona, da preprečite sledenje, zaščititi vašo zasebnost.

Poskrbite, da bo vaš avto varnostni sistem, ki je vdrl.

Ustreza za avto na ključ, pametnih telefonov, ID kartice, bančne kartice in tako naprej.

Specifikacije:

Tip: Signal Blokiranje Vrečko

Material: oxford krpo

Količina: 1pc

Postavka barva: črna

Pozornost intenzivnost: 90Db

Učinkovitost funkcija: 99.9%

Notranja velikost: približno 18 * 9 cm / 7.09 * 3.54"

Velikost: o 19.7 * 10.1 * 1.5 cm / 7.8 * 3.9 * 0.6 "(L * W * H)

Seznam Vsebine:

1 * Signal Blokiranje Vrečko


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Signal Blokiranje Vrečko
  • Material: Material
  • Pozornost intenzivnost: 90dB
  • Velikost: about 19.7 x 10.1 x 1.5cm
  • Učinkovitost funkcije: 99.9%
  • Postavka Barve: črna
  • Vrsta Materiala: Najlon
  • Blagovna Znamka: vvcesidot

Podobni izdelki

Uspešnice