Tiva Svetina

Spoznajte Tivo

  Že od nekdaj čutim, da sem tu zato, da pomgam ljudem pri njihovi rasti v življenju. To je moja strast in najraje od vsega počnem prav to 🙂 To je nekaj kar me vsakokrat spomni, kako je življenje posebno in lepo. Najbolje se počutim, ko nekomu narišem iskreni nasmeh na obraz. Potrebujemo tako malo; objem, iskren pogovor, motivacijo, lepo besedo, nasvet…In vse to z veseljem ponudim tistemu, ki to potrebuje.

 Sama sem pri svojih rosnih 37 letih doživela in preživela toliko različnih življenskih lekcij, preizkušenj, ki so me močno zaznamovale ter predvsem prebudile. Mogoče bom o vsem skupaj nekoč napisala knjigo 🙂 Verjamem, da bi bila zelo zanimiva mešanica drame, kriminalke, romantike, komedije… začinjena z veliko smeha in joka.

Sedaj ko sem malce starejša razumem svoje življenje. Namreč, če ne bi vsega tega doživela sama, enostavno ne bi razumela ljudi v njihovih situacijah. Vse življenske lekcije, ki sem jih doživela, so v meni zgradile močan temelj iz katerega izhaja vse moje znanje, strast, intuicija, moč, hvaležnost, sprejemanje, ljubezen, motivacija,…

 Največ svojega časa in denarja najraje namenjam izobraževanju na vseh področjih. V vseh teh letih sem obiskala nešteto različnih delavnic, saj se na ta način naučim ogromno novih stvari, oblikujem sebe ter rastem.  Tako sem se specializirala za področja:

  • zdravilstva (Brennan Healing, Usui Reiki)
  • prehrane ( nutricizem by David Wolf , moj veliki guru mojster )
  • metafizike in življenske energije (Mantak Chia)
  • intuitivna terapija (kanaliziranje vaše duše, vaš življenski namen)
  • motivatorka za kakovostno življenje

 

 Zelo rada se družim z ljudmi in z njimi sodelujem na različnih področjih. Ravno zaradi tega sem se odločila da ustanovim svoj brend LOVELIFE. Svoje znanje želim deliti z vami 🙂 Želim si, da se družimo, zabavamo uživamo v življenju in se med tem na prijeten način naučimo veliko novih stvari, ki vam bodo polepšale ter izboljšale kakovost vašega življenja.

 Naše skupno druženje bo zanimivo. Z vami bom delila vse svoje znanje, izkušnje, recepte, zdrave in lepotne nasvete, in še in še. Pisala bom tudi svoj blog, v katerem bo zajeto moje življenje, ki se mi dogaja vsakodnevno. Verjamem pa, da bo z vami to druženje še bolj zanimivo 😉

 

Vesela sem, da ste se mi pridružili 🙂

LOVELIFE by Tiva Svetina.