LOVELIFE BRAND

LOVELIFE  je ustanovljen z namenom, da vse svoje znanje, ki ga imamo na različnih življenjskih področjih delimo direktno z vami. Na tržišču je poplava različnih informacij o zdravi prehrani, lepoti, telovadbi, zdravih napitkih, astrologiji, gibanju…vsakodnevno prejemamo različne informacije kaj jesti in kaj ne, kako se gibati in kako ne, kaj je za nas dobro in kaj ne,…že ko naštevam vse tole se mi zavrti v glavi 🙂

Stojimo za tem, da kljub vsem informacijam, ki nas obkrožajo iz vseh strani, še vedno vsak posameznik zase najbolje ve, kaj  potrebuje in česa ne. Česa si želi in česa ne.

Zavedamo se, da smo ljudje med seboj zelo različni in da ima vsak posameznik svojo življensko pot. Vsi brez izjeme pa si v življenju najbolj želimo biti srečni, ljubljeni ter zdravi. Ko imamo to, se tudi vse ostalo postavi na svoje mesto.

Res je, da velikokrat ne vemo kaj ter kako nekaj spremeniti da bomo v sebi zopet začutili srečo, ljubezen ter prejeli zdravje. Ja unikatna formula za to žal ne obstaja. In prav je tako. Vsak posameznik je unikat in zato obstaja toliko različnih poti v življenju. Vsak ima svojo. In ravno z tem namenom smo ustanovili brend LOVELIFE. Skreirajte svojo formulo življenja z pomočjo LOVELIFA.

Na tem mestu boste prejeli najbolj kakovostne informacije iz različnih področij, z katerimi si boste  VI SAMI izboljšali ter spremenili kakovost VAŠEGA  ŽIVLJENJA:

  • zdrava prehrana
  • lepota, naravna kozmetika
  • astrologija vseh vrst
  • duhovna rast (kako najti svojo pot, kako odkriti vse svoje potenciale,…)
  • meditacija, joga,… gibanje v naravi
  • poslovni svet
  • modni trendi
  • in še in še…

 

Ravno tako, bomo vsak mesec iz teh področij organizirali vsebinsko različne delavnice. Povezali se bomo z najboljšimi ponudniki in vam pestre ter predvsem zanimive vsebine tudi ponudili.

Celoten urnik bomo objavljali na naši strani, tako da boste o vsem na tekočem.

 Želimo si, da zaživite življenje tako kot si VI želite. Da počnete to kar VAS veseli. Da si lahko privoščite in spoznate samo najboljše stvari, ki vas bodo OSREČILE in IZPOLNILE. Pri vsem tem vam bo LOVELIFE team z veseljem stal ob strani 😉

 Mi smo tukaj samo zato, da vas spomnimo kar Vi že veste 🙂

LOGO-LOVE-LIFE

 LOVELIFE TEAM.