pravno_obvestilo

Pogoji uporabe/poslovanja

Podatki o podjetju:

OBRIS, ROK SVETINA S.P.
Blejska Dobrava 113,
4273 Blejska Dobrava
Davčna številka: 73410454
Matična številka: 6726321000
Telefon: 00386 41 240 071
E-pošta: info@lovelife.si

… v nadaljevanju kot lovelife

 

lovelife.si je spletnastran s katero upravlja podjetje navedeno zgoraj (lovelife) ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja.  Priporočamo vam da si skrbno preberete pogoje poslovanja. Vse spremembe pogojev do katerih si kot prodajalec pridržujemo pravico so za vas,  kupce zavezujoče. Z uporabo spletne potrjujete da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne strani.

Kupca/uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

O SPLETNI STRANI

Spletna stran lovelife NI spletna trgovina. Vsa ponudba ki je navedena na spletni strani je informativne narave. Posel (nakup) se sklene šele po poslanem povpraševanju stranke.

Povpraševanje se lahko pošlje na sledeče načine

 • Spletni obrazec na posamezni strani (poslan obrazec za obiskovalca lovelife.si ni zavezujoč, je zgolj informativne narave)
 • Preko e-pošte info@lovelife.si
 • Preko telefonskega klica: 041 373 613 (TIVA)
 • Osebno v prostorih podjetja.

OPIS POJMOV

Obiskovalec: Obiskovalec je vsaka oseba ki obiskuje spletno stran. Tako fizična kot pravna oseba.

Dostopnost informacij

lovelife se zavezuje, da bo obiskovalcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. podatke o podjetju lovelife (ime in sedež podjetja, matična številka),
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4. dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
 6. cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 7. način plačila in dostave ali izpolnitve,
 8. časovno veljavnost ponudbe,
 9. rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop in v kolikor nastanejo stroški vračila blaga, koliko znaša ta strošek.
 10. pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba artiklov in cene

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba lovelife ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR (€).  Cene so informativne narave. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). Točno cena se sporoči obiskovalcu preko poslanega povpraševanja oz. v uradni ponudbi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Slike izdelkov so lahko simbolične.

Kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri poslanem povpraševanju. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu, ko je pošiljatelj lovleife ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:
V poslanem povpraševanju navedite kodo za popust. Kodo vam bomo upoštevali v poslani ponudbi.

Varovanje osebnih podatkov

lovelife se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

lovelife  za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov lovelife:  ime in priimek, e-poštni naslov  in datum registracije in arhiv komunikacije z lovelife.

lovelife navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe lastnega oglaševanja (pošiljanje informativnega gradiva, oglasov, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Komunikacija

lovelife bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.

Oglasna elektronska sporočila lovelife bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj lovelife bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo lovelife izrecno spoštoval.

Oglasna sporočila lovelife bodo jasno razvidna in jasno ločena od iger in tekmovanj.

Ocene, mnenja in priporočila

 • Mnenja, ocene in priporočila, ki jih uporabniki napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.
 • lovelife omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne strani, pred dokončno objavo pa jih lovelife pregleda.  lovelife ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni lovelife ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.
 • Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in lovelife dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. lovelife ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu lovelife, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na lovelife.

Pravno obvestilo

Spletna stran lovelife in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

 

Omejitev odgovornosti

lovelife se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da lovelife včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo lovelife kupca obvestila spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Izključitev odgovornosti

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne strani. Nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima uporabnik zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani. Ne zagotavljamo točnosti, popolnost in pravilnost vsebine, objavljene na spletni strani, niti ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti zaradi zanašanja na objavljeno vsebino. Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na vaši strojni opremi, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo).

Varstvo otrok

Oglasna sporočila morajo biti jasno razvidna (upoštevajoč starost) in morajo biti jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, mora biti primerna njihovi starosti in ne sme izkoriščati zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejeti naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

PIŠKOTKI

Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki vam je na voljo.

NAMEN LASTNIK IME PIŠKOTKAime (trajanje)

Ti štirje piškotki so vroči zbrati različne informacije o tem, kako uporabniki brskanje po strani anonimno. Na primer, lokacija gostov, podrobnosti o obisku na (čas, ogledov strani), itd

Google Inc. __utma (2 leti), __utmb (30 min), __utmc (do zaprtja brskalnika), __utmz (6mesecev)

Več informacij:

http://www.google.es/intl/es/policies/technologies/types/
https://developers.google.com/analytic/..

 

Vtičnik (plug-in) piškotek za delljenje za socialne in oglaševalskih vsebin.
Storitve AddThis omogoča izmenjavo vsebin na socialnih medijev, kot sta Facebook ali Twitter, e-pošte ali drugih medijih. AddThis uporablja piškotke tudi za zbiranje anonimnih podatkov za namene oglaševanja.

Google Inc.

Addthis.com

_atuvc (2 leti), _atuvs (30min)

 

 

Informacije za vnos v spletne obrazce (naročilo na e-novice)

lovlife _mailmunch_second_pageview (1 leto)

_mailmunch_subscribed (1 leto)